Dette maleri i jordfarver er jeg helt vild med

Der er noget helt specielt spændende og roligt over dette abstrakte maleri.

At male med jordfarver giver mig en helt særlig ro indeni, en følelse af at alt er roligt omkring mig. Det er selvfølgelig meget forskelligt hvordan vi oplever jordfarver, men at tage jordfarverne med ind i vores bolig giver lidt den samme følelse som, at gå en tur i naturen som også giver ro for sjælen.

Hvis du synes det ser meget sort ud er det fordi fotoet snyder lidt, jeg har malet med en meget mørk brun farve. Den mørke brune er meget blødere at se på, den føles/opleves varmere og samtidig bevares den store kontrast.

Maleri i jordfarver

En fordel med jordfarver er også at, du kan sætte alle andre farver til, fordi de brune farver opstår ved blanding af enten primær farverne (gul, rød og blå) eller også alle komplementære farvepar ex. orange og blå.

Der er mange muligheder for at skabe disse jordfarver

Fordi alle komplementære farvepar ved blanding giver en brun tone.

abstrakt-maleri-jordfarver
Abstrakt maleri i jordfarver – Nr. 18041 – Måler 100×100 cm

Farvekontrast.

Farvekontrasten her er lys-mørk. Når vi taler om kontrasten lys-mørk er det også vigtigt at huske på balancen, balancen her er ligeligt fordelt, nogle vil måske foretrække det mere mørkt og andre mere lyst. Det er din personligesmag der afgør dette.

Er du interesseret i maleriet?

Kan du skrive til mig her KONTAKT  eller er du interesseret i et maleri i samme stil evt. i en anden størrelse. Dette maleri måler 100×100 cm.

Maler du?

Kunne du godt tænke dig at blive lidt klogere på farvekontrater, fordi du ofte er udfordret i valg af farver til dit maleri. Til dig har jeg lavet en e-bog læs mere her

 

Her kan du se hvor populært maleri i jordfarver var på facebook:

Må jeg præsentere et nyt maleri – til min stue :)Jeg elsker at eksperimentere og prøve nyt, det ses vist også tydeligt i dette maleri. Kan du li det?God påske!

Slået op af Art By Maleen Rosel1. april 2018

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.